Created by Mikail KEREK
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Nasa Ay'a Çıkmadı

 

1.Resim

1.Seçenek: Dünya'dan Ay'a gelen,günlerce yolculuk yapan bir taşıt için ne garip bir durum o taşıttan sarkan yosun gibi madde.Ayriyetten gördüğünüz gibi bayrak nasıl şiddetli sallanıyor.Normal hayattan bil
irsiniz çok şiddetli rüzgar olmadığı sürece o kadar net bayrak dalgalanmaz.Ay'da rüzgar olup olmadığını bir kenara bırakalım hadi o kadar rüzgar varsa o taşıttan sarkan şey nasıl kopup uçmuyor? Çok rüzgar varsa o yumuşak toprak parçaları nasıl orayı sis bulutuna çevirmiyor? 

2.Seçenek: Bayrak direğinin gölgeleride başka bir rezillik.Araç ve adamın gölgesi anyaya gidiyor bayrak direğininki konyaya.Ayriyetten bayrağın gölgesi nerede? 

3.Seçenek: Bu resimde uzay mekiğiyle Neil Armstrong'un gölgelerinin nasıl bir olmadığını görüyoruz.Neil Armstrong'la uzay mekiğinin gölgelerine dikmeler çizersek yaklaşık 25derecelik açı oluyor.Bazılarınız diyecek Armstrong eğilse bile açı değişir.Onuda dikkate aldım.Armstrong dik duruyor ve dikkatinizi çekerim ışık kaynağına doğru eğiliyor.Çok hafif bir eğilme var ve o da 25derecelik açı yaratmıyor.Bizzat kendim denedim.Mekikte düz durduğuna göre bunda sorun yok. 

4.Seçenek: Gördüğünüz o çukurun aynen kaba taslağı yanında duruyor.Sanki birisi 'çukurlar var'havası vermek için bir şeyle kazmış gibi.
 

 

2.Resim

1.Seçenek
: Bundada 1.resimde açıkladığım gibi bariz gölge farklılıkları var

2.Seçenek: 3.resimde Neil Armstrong mekiğe yakın bir yere beyaz renkli bayrağı bariz şekilde dikiyor ama bu resimde Neil Armstrong'un ayna gibi uzay başlığı yardımımıza yetişiyor :) Oraya hemen zoom yaptığımızda aslında bayrağın daha uzak bir yere dikildiğini görebiliriz.
 

 

3.Resim

1.Seçenek: İşte Amerikanın en gelişmiş aptal bir millet olduğuna bir kanıt daha.Gördükleriniz şaka değil gerçek.Bunlar bildiğiniz ışıklandırma sistemi.Hani eskiden annelerimizi babalarımızı resimlerde güneşin o alanı aydınlattığını düşündürdükleri ışıklandırma sistemi :) Dünya'dan ay'a baktığımızda ay'ı beyaz gibi gördüğümüzden burdaki ışık camları özel bir şekilde beyaz seçilmiş ve bilmidiğimiz toprağı bembeyaz göstermiştir.

2.Seçenek: İşte bu konuda ABD'lile
ri tuttum.:) Herşeyi batırmışlar ama ayakkabı izleri konusunda gayet başarılılar.Ay'a çıkıldığına inanan bir insan o adımlara baktığında Armstrong'un resmini çeken adamın sanki yeryüzüne indiğinde nasıl hayretler içinde kaldığını hatta heyecanlanıp düşecekmiş gibi bir düşünce vermeye çalışmış.Dikkat ettiyseniz küçük çembere aldığım yer bir insanın penguen gibi ayaklarını açtığını gösterir.Bir insan hangi ruh halinde öyle bir adım atmayı düşünür.Kısaca tam başaracakları sırada saçmalamışlar :) 

'Peki bunları diyorsun ama nedir bunların sırrı?' 

1)Rüzgarın olmadığı bir yerde bayrağın dalgalanması, resimle oynandığına işarettir. 

2)Gölgelerin farklı olması da 3.resimde gördüğünüz gibi ışıklandırmaların farklı yerlerde olmasından dolayı. 

3)Işıklandırmalarında güneş'in olmadığı bir yerde ihtiyaç duyulduğuna hepiniz anlamışsınızdır zaten.Beyaz camlı ışıklandırmalardan çıkan ışıklarla bembeyaz olan topraka ay süsü verilmiştir. 

4)Ayakkabı izleride bilerek dağınık yapılmış ay'a vardıklarındaki o heyecanı göstermek için 


     İŞTE BU DA ALMAN MÜZİK GRUBU RAMMSTEIN'IN ABD İLE DALGA GEÇTİĞİ VİDEOSU
 


Yinede karar sizin...  

0 yorum:

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites