Created by Mikail KEREK
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Farming Simulator 2013


Farming Simulator 2013, tarla, bağ ve bahçe işleri gibi çok zorlu hayat geçimini sağlayan çiftçilerin gerçek hayatlarındaki gibi sizlerde bu oyunda çok eğlenceli çiftçilik araçlarını kullanabileceksiniz.
Farming Simulator 2013 inceleme : Bu oyunda simülasyon oyunlarının ne kadar eğlenceli olabileceğini de siz değerli ziyaretçilerimize gösterebilmek adına yapılan çalışmalarda öncelikle grafikleri ile öne çıkan bu oyun sizleri çok daha gerçekçi ve çok daha heyecanlı simülasyon oyunu oynama imkanı sağlıyor. Oyun içerisinde çeşitli bahçe çalışmaları ve tarım ürünlerini ekme ve biçme için yapılan çalışmalarda çok özenle davranmanız gereken bir oyun oynayacaksınız. Hani derler ya ne ekersen onu biçersin bu oyunda bu kural tamamen daha ön plana alınmış olmalı ki oyuna başladığınızda sizlerde bu fark edecesiniz. Oyunun içerisindeki çeşitli traktör ve iş makineleri gerçekten çok kaliteli araçlar tasarlanmış. Farming Simulator 2013, birçok yeni makineler, araçlar, bitkiler, hayvanlara aynı yerde ve aynı ortama dahil ettiği bu oyunda, sanal çiftçilik elyaf oluşturan tüm maddeleri tutar. En iyi hazırlanmış olan 20′yi aşkın araç üreticilerininSimulator 2013 özellikleri ekipmanları ile sizleri çok eğlenceli zaman geçirmenizi sağlayacak olan bu oyunu muhakkak oynamalısınız.
Farming Simulator 2013 oyununda çeşitli 4×4 traktörler ve traktör gereçleri ile inanılmaz tarım işlerinde yer almanızın yanı sıra çeşitli faktörleri ile çok maceracı kimliğe bürünen bu oyuna sizlerde çok çabuk alışacaksınız. Doğa ve çeşitli doğa zenginlikleri içerisinde bir de çok sevimli hayvanlara yer verilmiş olan bu oyundan vazgeçmek inanın çok zor olacaktır. Oyunda sadece traktör değil aynı zamanda kepçe, kamyon, biçer döver ve yük taşıyıcı küçük kamyonetlere sizlerde bayılacaksınız. Oyundaki bu araçların hepsinin yeri ve kullanma şekilleri ayrı ve her birinin görevi sırasıyla devam etmesini sağlayacak olanda siz olacaksınız. Simülasyon oyunlarının en iyilerinden olan bu oyunda çok zorlu hava ve arazi şartları altında inanılmaz eğlenceli oyun oynama heyecanı yaşayacak olduğunuz bu oyuna sizlerde dahil olmak istiyorsanız Farming Simulator 2013 oyunu indirme sayfamızdan bu oyunu ücretsiz indirebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.
FS 2013 Serial
AXSYS-THTL5-WHCJC-868AA-DELRZ
FS 2013 Download Link


0 yorum:

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites