Created by Mikail KEREK
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Spec Ops The Line-SKIDROW-


Shooter türü oyunlar çıkmaya devam ediyor... Kimileri birinci elden kimileri üçüncü gözden farklı farklı perspektifler sunuyor. Hangisi daha iyidir diye sorarsanız cevap veremem çünkü herkese göre değişir tabii ki...

Spec Ops: The Line oyunumuz Hat, Yager ve 2K Games gibi 3 büyük ismin ortaklığı ile hazırlandı. Özellikle hikaye açısından, türünde farklı bir yer edinmeyi başaran oyunumuzda size ihtiyaç duyduğunuz bütün yenilikler getirilmiştir.
Kum fırtınaları içinde gireceğiniz amansız bir maceraya hazırlanmanız gereken oyunumuzda zulm görecek, acımasız hikayelere ortak olacak ve perişan olmuş bir kahramanı yönlendireceksiniz. Dubai'de geçecek olan bu hikayemizde neler olup biteceğini anlatalım. Oyunumuzda amacınız gözünüzü bile kıprmadan bir yandan sigara keyfi yaparken binlerce askere kurşun yağmuru yapacak kadar acımasız ve iyi olmanız gerekiyor... Bu oyunda tek olmayacaksınız. Takım arkadaşlarınız olan Lugo ve Adams'da yanı başınızda olacak ama tabii li çoğu işi sizin yapmanız gerekiyor. Dubai çöllerinde size verilen bütün görevleri teker teker yerine getirmeye çalışacaksınız. Delta Force Kaptan Martin Walker gibi oynayacağınız oyunumuzda Damned 33 denen bir fırtına çıkacak ve siz bu olmadan önce halkı güvenli bir yere götüreceksiniz ve bu kaos içinde daha fazla karışıklık çıkarmaya çalışanları gözünüzü kırpmadan öldüreceksiniz.

Olay basit bir şehir boşaltmayken hemen bir karışıklık çıkacak ve CIA ajanları ile ortaklık yapan bazı Dubai'li askerler ve halk gündelik hayatı iyice kaosa sürükleyecektir. Bunlar olduktan sonra artık yapacağınız tek şey ABD askerlerine karşı bir direnişe girmek olacaktır. Olayların gidişhatı kahramanlarımızın psikolojisini de etkilediği için bir kat daha dikkatli olmanız şart çünkü ona göre görevlerinizin tamamlanıp tamamlanamayacağı belirleniyor. Açık söylemek gerekirse, Spec Ops: The Line muhtemelen interaktif eğlence savaşın en doğru tasvirlerinden biri olmuş. Ekranda neler olup bittiğini dikkat ederseniz, Walker ve ekibi hakkında daha fazla bilgi alacak ve gerçeğe en yakın hikaye ile karşılaşacaksınız.

Spec Ops: The Line hikaye açısından mükemmel, ancak savaş veya Uncharted Gears gibi modlarda üçüncü person shooter deneyimi sunmasa sanki daha iyi olabilirdi.Ttüm deneyim takım komutu olarak farklı mekanik ile zenginleştirilmiştir. Eğer savaş etrafında takım arkadaşları sipariş olmasa bile, size en kısa sürede ve hatta bazı anlarında el bombası veya flashbangs dağıtımı yapabilecek. Silahlar oldukça çeşitli şekilde hazırlanmış. Hepsi o kadar gerçekçi makinelerin ağırlıklarını bile hissedebilirsiniz. Tabii düşmanlarda buna oranla daha agresif ve zorlu rakipler halinde karşınıza çıkacaklar.
Spec Ops: The Line da oldukça iyi bir çevrimiçi bir multiplayer modu da geliştirilmiş. Arkadaşlarınızla gerçek bir rekabet arıyorsanız size bundan fazlasını verebilecek bir oyundur. Spec Ops: The Line Unreal Engine 3 mekaniği ile doku açılır ve düşük kalitedeki karakter modelleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Oyun aynı zamanda Dubai görülen farklı etkileride size yansıtabilecek. Hazırlanan sert çöl iklimi ile sizi acımasız görevlerle karşı karşıya getirecek.



Sistem Gereksinimleri:

Minimum
  • OS: Windows XP SP3
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo @ 2 GHz / AMD Athlon 64 X2 eşdeğeri
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Sabit Disk Alanı: 6 GB boş
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600XT'ı (256 MB bellek)
  • DirectX: 9.0
  • Ses: DirectX Uyumlu

Tavsiye
  • OS: Windows Vista / 7
  • İşlemci: 2.4 GHz Quad Core işlemci
  • Bellek: 3 GB RAM
  • Sabit Disk Alanı: 10 GB boş
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 4850 (512 + MB bellek)
  • DirectX: 9.0
  • Ses: DirectX Uyumlu
Link:
http://letitbit.net/download/94589.9c3024b9a75b1e63ac107419750c/Spec.Ops.The.Line-www.derinport.in.devrimow.iso.html
http://shareflare.net/download/93988.9c3024b9a75b1e63ac107419750c/Spec.Ops.The.Line-www.derinport.in.devrimow.iso.html

0 yorum:

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites